Nye Peugeot 5008

Ingen andre biler jeg vet om i denne klassen har bedre opplevd kvalitetsfølelse når det gjelder interiøret enn 3008 og 5008, som er identiske!

Dinside.no

Nye Peugeot 3008 er kåret til Årets Bil i Europa 2017, og nå er storebror, og kanskje bilhøstens mest etterspurte bil på plass i butikken i Karmsund – Nye Peugeot 5008 SUV. Bilen er en stor 7 seter med et lekkert, nytt ytre og et minimalistisk og ryddig innvendig design.

Det kompakte rattet med integrerte betjeninger og automatgirkassens spektakulære nye styresystem basert på elektriske impulser gir deg enda bedre og mer intuitiv kontroll. Bilen kan selvfølgelig også utstyres med Peugeots store panorama soltak. Sammen med de store vindusflatene gir dette fantastiske lysforhold i kupeen.

Nedenfor får du også noen smakebiter av interiøret. Kom innom oss for å prøve bilen, eller ring Frode – 52 70 06 50!

 

Nye 5008 har en spesielt lav lasteterskel og et volum på hele 780 dm3. Det nedfellbare passasjersetet gjør også at man kan frakte 3,2 m lange gjenstander!

 

Vekk sansene med en unik kjøreopplevelse om bord i den gjennomført høyteknologiske PEUGEOT i-Cockpit®. Et fullstendig tilpassbart, digitale head-up instrumenter kombinert med en 8-tommers (avhengig av modell) berøringskjerm gir tilgang til alle viktige data uten at du trenger å flytte blikket fra veien.

 

Peugeots nye iCockpit!