Peugeot Partner Tepee Electric – Klar for levering!

EN DYNAMISK OG FLEKSIBEL KJØREOPPLEVELSE

Partner Tepee Electric er utstyrt med en elektromotor med ypperlig dynamisk ytelse. Elektromotoren utvikler maksimalt 67 hk (49 kW) og har et dreiemoment på opptil 200 Nm som er tilgjengelig fra første stund. Du får dermed en dynamisk og fleksibel kjøreopplevelse fra oppstart og hele veien gjennom akselerasjonsfasen, helt uten giring.
Partner Tepee Electric gir en avslappende kjøreopplevelse uten støy og vibrasjoner, CO2-utslipp og forurensning. Det betyr også at du kan ferdes fritt i lavutslippssoner og på tidspunkter med kjørerestriksjoner. Det totale fraværet av støy i nye Peugeot Partner Tepee Electric gir dessuten mindre slitsomme dager og mer behagelige samtaler.

 

         

 

LADING HAR BLITT ENKLERE ENN NOENSINNE

Partner Tepee Electric har en imponerende rekkevidde på 170 km (NEDC), og du kan velge mellom to lademoduser:

  • Standardladingi i en vanlig stikkontakt (8 eller 10 A avhengig av land). Å lade batteriet helt opp når det er tomt, kan ta 15 timer, 12 timer eller 8,5 timer, avhengig av kontaktens strømstyrke.
  • Hurtiglading i samsvar med CHAdeMOi-standarden, utviklet med tanke på en hektisk hverdag og tilgjengelig på enkelte offentlige steder, ladestasjoner og i private hjemi, avhengig av tilgjengelig utstyr. Hurtiglading gjør det mulig å lade opp batteriet til hele 80 % av full kapasitet på bare 30 minutter.

RIMELIGERE I DRIFT

Den nye Peugeot Partner Tepee Electric er både enkel og rimelig å vedlikeholde.
Driftsbatteriet leveres med 8 års eller 100 000 kmi garanti, og det elektriske drivverket er garantert i 5 år eller 100 000 km (den av de to som inntreffer først). Etter det første året er vedlikeholdsintervallet 2 år eller 40 000 km, og siden bilen verken har girkasse eller clutch og ikke trenger drivrem eller kjølevæske, er vedlikeholdet betydelig rimeligere enn for tradisjonelle biler.
Energikostnadene per kilometer er om lag en fjerdedel av drivstoffkostnadene for biler med forbrenningsmotor.

         

For mer info se: https://www.peugeot.no/modell/peugeot-modeller/partner-tepee-electric.html