Vi flytter Peugeot, og Synøve & Tomin blir med!

Peugeot-gruppa vår er på flyttefot og fra 1. november finner du Tomin og Synøve i Diktervegen 8. I bilgruppen vår har vi av strategiske årsaker bestemt å flytte Peugeot fra Bauge Auto til Åkra Bil, og da er det ekstra kjekt at våre høyt verdsatte Peugeot-kunder vil møte kjente ansikter med inngående kunnskap om merket – selv om salg og verksted nå flyttes til nye lokaler.

Vi vil takke deg som har kjøpt nye Peugeot-er og brukt merkeverkstedet vårt i alle disse årene. Vi har gjort det vi kan for at overgangen skal bli lettest mulig for deg, og du kommer til å bli tatt godt vare på hos Åkra Bil. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål – ring Sveinung Bauge på 450 08 155.

Husk at det andre sortimentet vårt fremdeles gjør oss til en attraktiv bilforhandler på Haugalandet. I tillegg til nybilsmerkene Hyundai (med storselgerne Kona, Ioniq og 2022 World Car of the Year, Ioniq 5) og Subaru (helt nye eSUV Solterra) har vi tilbyr vi bilutleie, finansiering, forsikring, merkeverksted og et stort utvalg i bruktbiler. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også dekkhotell og skade- og lakkarbeid.

Kontaktpersoner for Peugeot fra 1. november 2022

De kjente Peugeot-ansiktene tar deg godt imot i nyoppussede lokaler hos Åkra Bil:

Tomin Meling, bilselger nye Peugeot | t: 934 49 393
Synøve Olden Jørgensen, kundemottaker Peugeot | t: 52 70 60 30
Åkra Bil, Diktervegen 8, 5538 Haugesund | t: 52 70 60 00

Spennende bilmerker hos Bauge Auto

Fra 1. november vil butikken vår være full av Hyundais høyteknologiske biler, godt supplert av Subarus pålitelige modeller med høy fremkommelighet, samt et stort utvalg i flotte bruktbiler fra mange ulike merker. Psssst, vi har mye spennende på gang, og gleder oss spesielt til den nært forestående salgsstarten av Hyundai Ioniq 6 og Subarus eSUV Solterra. Ring oss på 52700650 eller kom innom i Industrigata 24.

Hyundai

Klikk her for å se et utvalg av Hyundais modeller.

Subaru

Klikk her for å se Subarus utvalg.